Foto: Mikkel Thomsager & Lamborghini

Provkörning av Lamborghini Huracán LP 610-4

Lamborghini är klara med den viktigaste bilen i tillverkarens historia. Huracán ska föra arvet vidare efter Gallardo, deras mest framgångsrika modell någonsin. Och samtidigt ska den ta upp kampen med superbilvärldens gunstling, Ferrari 458 Italia.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Lamborghinis logotyp är en tjur, så vi kan lika gärna ta den vid hornen med detsamma: Lamborghini Huracán avlöser Gallardo och placerar sig precis i nivå med Ferrari 458 Italia. Lamborghini är mycket tydliga med att den största konkurrenten finns i Modena, bara 35 kilometer från hemmabasen i St Agata. Prislapparna skiljer heller inte så mycket mellan de två, Huracán kostar 1 847 221 kronor och Ferrari 458 Italia kostar 1 933 000 kronor.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Teknikens Värld + verktygsset & pläd för endast 149 kr. Köp nu!