Provkörning av Mercedes C 200

Nuvarande C-klass har hängt med från 2014 och är Mercedes bäst säljande modell. För att bibehålla positionen får den till 2019 en omfattande uppdatering – nästan utan att det syns.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Jag lider lite med tyskarna. Dels att de åkte ur fotbolls-VM och dels för det hundratal segelbåtsägare som samsas i samma lilla göl kallad Bostalsee, obetydligt större än sjön Trekanten i Stockholm. Hur kul kan det vara? Vi seglar 200 meter åt det hållet, sedan 200 meter åt andra hållet. Tänk när alla är ute samtidigt. Vilken kalabalik. Här finns förutom en marina också badplats, stugby, tältplats, musikpaviljong, cykelvägar och allt annat som hör friluftslivet till. Sjön är dessutom konstgjord och från mitt hotell har jag god uppsikt över hela spektaklet. Inte så underligt att många tyskar flyr till Sverige när de har semester.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!