Provkörning av Peugeot 508 PureTech 225 GT

Första generation 508 har hunnit bli rejält frånsprungen av tiden efter att den presenterades 2010. Nya 508 lockar med sköna former och frågan är om Peugeot slår an en ny ton på D-segmentet med sitt coupéliknande skal.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Lyxyachter, sportbilar och kändisar är vardag i skatteparadiset Monaco. Men vad som i dag vrider mer nackar än allemansbilen Ferrari är nya Peugeot 508. Och det är inte bara för att vi nästan är i Frankrike utan det är ett kvitto på hur iögonfallande designen är. Peugeot nämner Audi A5 Sportback och Volkswagen Arteon som konkurrenter och siktar därmed in sig på premiumsegmentet. Utsidan kan jag inte klanka ner på, men kan den rå på de uttalade konkurrenterna på vägen?

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!