Foto: Glenn Lindberg

Provkörning av Porsche 911 GT3 Cup

”Jag kör först”, hör jag mig själv säga. Vi är på Mantorp Park, det finns en enda Porsche 911 GT3 Cup, och det finns många som vill köra den. Men jag ska köra först!

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Det är inte hybris som gör att jag har bestämt mig för att köra först. Det är ren och skär kunskap om att de andra människorna som är på Mantorp i dag är riktiga racerförare, (i alla fall en del av dem, de andra har väl kanske en dröm om att bli det). Riktiga racerförare är, förutom duktiga på att köra bil, även duktiga på att kasta dem i räcken så att de går sönder. Det får ju inte ske. I alla fall inte innan jag har fått köra det kanske vassaste som går att köpa i racerbilsväg just nu, Porsche 911 GT3 Cup. Därför kör jag först av alla. Punkt.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Teknikens Värld + verktygsset & pläd för endast 149 kr. Köp nu!