Provkörning av Porsche Panamera 4 E-Hybrid

Andra generationen Porsche Panamera är, enligt många, betydligt snällare mot ögat än sin kutryggiga föregångare. Nu blir den även snällare mot miljön. Den nya hybridversionen av Panamera är snålare, men framför allt snabbare och sportigare.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Om jag säger att jag tar vägen förbi Philadelphia mot Melkbosstrand vid kusten ger det en ganska dålig ledtråd om var den här provkörningen körs. Det är inte USA och det är inte Skåne. Det är Kapstaden – en av världens sydligast belägna storstäder där Atlanten möter Indiska Oceanen. Här blandas obekymrade och saltstänkta surfare med utblottade hemlösa och här kan man ena stunden åka förbi ett välbeställt och vitmålat bostadsområde, för att i nästa stund passera en av de många kåkstäder som har byggts upp i anslutning till staden. Kapstaden är en stad med kontraster.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!