Offroad Design-paketet är tillval (17 100 kr) och ger 30 millimeter extra markfrigång. Fälgarna kostar 44 200 kronor… Foto: Marcus Engström / Teknikens Värld

Provkörning av Porsche Taycan 4S Cross Turismo

Som världen har längtat efter en Porsche Allroad eller XC-Taycan! Eller nä, det har den ju inte. Men när den väl finns så är det svårt att förstå hur världen klarat sig utan den så länge. Vi kör Cross Turismo i 4S-utförande. Till och med på skogsväg.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Jag vågar påstå att inget företag är så bra på att mjölka ur det allra mesta ur sitt modellprogram som Porsche, redan i starten i efterkrigstidens Europa dök det upp mystiska bokstäver efter modellnamn och sifferbeteckningar som endast de mest inbitna egentligen förstod.
De som gjorde det – och hade råd – köpte två av varje, parkerade den ena i ett hermetiskt tillslutet rum och kunde glädjas åt att barnbarnens barn skulle kunna casha in galna summor pengar ungefär nu. Den andra körde de med, oftast hårt. För det är det Porschar är byggda för. 

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!