Provkörning av Skoda Octavia Combi 2,0 TDI 150 4x4 DSG

Octavia är Skodas storsäljare och för att den ska fortsätta att sälja stort uppdateras den nu, inte bara med ny design utan även med ny teknik, nya säkerhetssystem och inte minst ett efterlängtat, adaptivt chassi.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

När den uppdaterade, ansiktslyfta, halvnya (kalla den vad du vill) Skoda Octavia avtäcktes i Wien i januari var det designchefen Jozef Kaban som höll i taktpinnen och drog bort täcket. Inte så konstigt eftersom det är han som har ansvarat för Skodas nya designinriktning som syns på bland andra Superb, Kodiaq och nu även på Octavia. Men nu, några veckor senare när det är dags för provkörning av halvnya Octavia, är Kaban inte Skodas designchef längre. Slovakien-födde Kaban lämnar Skoda och går till det ännu mer prestigefyllda jobbet som designchef för BMW, direkt underställd BMW-gruppens övergripande designchef Adrian van Hooydonk.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!