Foto: Skoda

Provkörning av Skoda Superb Combi 2,0 TDI 4X4

Rymliga och prisvärda flaggskeppet Superb är en av de äldsta modellerna i Skodas modellutbud och har hamnat efter i designen. Det rättas till nu när Superb får en facelift. Mest välkommen är en ny drivlinekombination.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Visst har vi väl alla velat åka limousin någon gång? Att ha någon annan som kör åt en medan man själv sitter och viftar med benen längst bak i sin slösaktigt långa bil är lockande – men bilden förstörs av att de flesta limousiner är allt för dyra, fula och opraktiska. Limousinupplevelsen är dock betydligt närmare än man kan tro. Skoda säljer sin flaggskeppsmodell Superb för priser från 237 700 kronor och tro’t eller ej men i priset ingår faktiskt en hel del limousinkänsla.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!