Foto: Glenn Lindberg

Provkörning av Tesla Model 3 Standard

2000-talets elbil för folket, eller bara ännu en dyr lyxbil för de som har råd? Tesla Model 3 är en av bilvärldens absolut mest efterlängtade bilar som många sätter stora förhoppningar till. Nu är det dags att ta reda på om den kan leverera.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Oj, är det verkligen en Model 3? Vi möts av samma fråga flera gånger och nästan­ varje gång följs den av något i stil med: ”Kul att se den i verkligheten,­ jag har beställt en men vet inte när jag kommer att få den”. Tesla Model 3 är en av bilvärldens mest emotsedda bilar, samtidigt som det är svårt att hitta en bilmodell som omgärdas av lika många osäkerhetsfaktorer. Kommer den verkligen att bli så billig som Musk har lovat? När kommer produktionen igång? Kommer Tesla över huvud taget att överleva länge nog för att bygga alla bilar?

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Teknikens Värld + verktygsset & pläd för endast 149 kr. Köp nu!