Foto: Andreas Libell

Provkörning av Tesla Model S P85D

Teslas försäljningsframgångar fortsätter och nu finns flera olika varianter av lyxelbilen Model S. Vi provkör nya fyrhjulsdrivna Model S P85D – världens starkaste och snabbaste elbil.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Jösses vad smarta de är! Ibland kan det vara svårt att förstå hur biltillverkare resonerar och planerar kring sina modellanseringar men när det gäller Tesla finns inga tveksamheter. Nu, lagom till att de allra första köparna av Model S P85, så kallade early adopters som vill vara först med det senaste oavsett vad det kostar, har börjat vänja sig vid sina bilar släpper de en ny modell. Snabbare, starkare och lite häftigare än den första. Tillräckligt för att tekniknördarna ska känna sig tvungna att byta in sin gamla bil mot en ny. Icke att förglömma är fyrhjulsdriften.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!