Foto: Glenn Lindberg

Provkörning av Volvo V60 D4

Efter åtta långa år är det dags för Volvos 60-serie att bytas ut mot en ny. Med större utrymmen, lågt pris och modern teknik ser nya V60 på pappret ut att vara den bil många svenska kombispekulanter har väntat länge på. Men behövs verkligen nya V60?

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Känslan av déjà vu är svår att skaka av. Vi är i Barcelona och kör en ny Volvo. För ett halvår sedan var vi också här och körde en ny Volvo. Och halvåret dessförinnan var vi också här och körde en ny Volvo. Om ett halvår igen kommer vi förmodligen att vara här och köra en ny Volvo. Det här är ett tecken på att Volvo arbetar på ett sätt man inte har mäktat med i tidigare år, nu spottas nya modeller ut med ett halvårs mellanrum och det är nästan ett måste för att hänga med i konkurrenternas tempo.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!