Foto: Patrik Lindgren

Provkörning av Volvo XC60 D5 AWD

Med nya XC60 fortsätter Volvo sin klassresa, den nya mellanstora suven från Göteborg är minst lika exklusiv, välbyggd, bekväm och dyr som de finaste tyskarna, men har Volvo tappat för mycket av sina rötter?

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

En oväntad doft möter oss i Barcelona. Det fullkomligt osar svensk sommarstuga om den lilla paviljong där Volvo tar emot inresta journalister från hela världen och slussar iväg dem för första provkörningen av nya XC60. Sommarstugelukten kommer från trallvirket, influget från Sverige ligger det och steks i den spanska försommarhettan. Kådan i virket sipprar ut och ger ifrån sig en doft som förmodligen inte finns någon annanstans på de här breddgraderna just nu.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!