Foto: Patrik Lindgren

Test av tre elbilar

Elbilarna är dyra i inköp, men billiga att äga. Det är ingen myt – när vi testar tre billiga elbilar sätter en av testbilarna ett nytt rekord. Seat Mii har en av de lägsta milkostnaderna Teknikens Värld har noterat någonsin. Hyundai Kona kontrar med lång räckvidd och Renault Zoe svarar med bra semisnabbladdning. Häng med och se vilken elbil som är det smartaste köpet när du ska från A till B på hemmaplan.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

I testet ingår följande bilar: Hyundai Kona Electric Long Range Performance Life • Renault Zoe R135 Intens • Seat Mii Electric Plus.

Elbilens tre käpphästar har alltid varit pris, laddtid och räckvidd. Men nu ljusnar det på elbilshorisonten. Batterierna har blivit mer energitäta, räckvidden är anständig och priserna är tillräckligt låga för att det i princip ska vara kötid på alla bilar som har en sladd i bagageutrymmet.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Teknikens Värld + verktygsset & pläd för endast 149 kr. Köp nu!