Foto: Patrik Lindgren / Teknikens Värld

Toyota RAV4 Laddhybrid mot Mitsubishi Outlander och Volvo XC40

Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid, Toyota RAV4 Laddhybrid AWD-i och Volvo XC40 Recharge T4 – en av dem skulle kunna vara en klockren testvinnare. Med betoning på skulle kunna vara... för resultaten i det här testet pekar bitvis helt åt skogen.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Sveriges populäraste biltest

Vi testar alla bilar på svenska vägar, där du kör. Vi mäter förbrukning och räckvidd på väg och i labb, vi testar säkerheten och vi redovisar alla ägandekostnader. Allt detta och mycket mer om följande bilar får du i detta test:

  • Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid Business X
  • Toyota RAV4 Laddhybrid AWD-i Style
  • Volvo XC40 Recharge T4 Inscription Expression

Detta test plus allt övrigt exklusivt och unikt material på teknikensvarld.se får du tillgång till som prenumerant. Teckna din prenumeration längre ned på denna sida. Första månaden är gratis.

Det börjar ju så bra. Liksom innan det börjar. Testet alltså. Paketeringen av testbilarna är på papperet intressanta för många. Tre laddhybrider i suv-kostym med livsutrymme, dessutom till vettiga (nåja) pengar. Vad kan gå fel? Nya Toyota RAV4 Laddhybrid AWD-i lockar dessutom med lång räckvidd på el. Vid blandad körning ska den klara upp mot 75 km. Det är bäst i klassen och utan tvivel bättre än WLTP-uppgifterna för både Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid och Volvo XC40 Recharge T4. Toyota öppnar upp starkt.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Teknikens Värld + verktygsset & pläd för endast 149 kr. Köp nu!