Lynk & Co 01 – en närmare titt

Teknikens Världs testchef Hans Hedberg tar med oss på en tur runt nya bilmärket Lynk & Co och deras första modell – 01.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Lynk & Co – Geelys nya bilmärke och Volvos nya syskonmärke med bas i Göteborg – presenterade i just Göteborg i går första modellen som benämns 01. En suv som ska lira ett steg under Volvo och utmana konkurrenterna med ett helt nytt ägandekoncept som till stora delar är Internet-baserat. Även i Europa (kommer hit 2018).

Lynk & Co 01

I dag fortsatte världspremiären av Lynk & Co samt 01 men med Göteborg utbytt mot Berlin. Teknikens Världs Hans Hedberg slog som så många andra följe och fick ännu mer information om det nya märket och första modellen.

I filmen tar Hans med oss på en sex minuter lång tur runt Lynk & Co 01. Ännu mer får du reda på i kommande nummer av Teknikens Värld. Kan du inte hejda dig så länge gör du bäst i att ta en titt på de många bilderna i galleriet nedan och läsa (går)dagens artikel om just Lynk & Co 01.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Teknikens Värld + verktygsset & pläd för endast 149 kr. Köp nu!